Kalendarium

Cognitive dimension in cross-movement alliances: the case of Polish squatting and tenants´ movements

Tid: 2014-11-13 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarieserie

Föreläsare: Dominika Polanska, Södertörn University and University of Gothenburg

ADHD encounters: The knowledge dissemination, social worlds, and contact zones of Swedish neuropsychiatry

Tid: 2014-11-14 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarieserie

Seminarium: Vetenskapsteori och vetenskaps- och teknikstudier

Föreläsare: Amelie Hoshor

Teknik, fetischism och miljö: Vad hos Marx är relevant idag?

Tid: 2014-11-18 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarieserie

Alf Hornborg är antropolog och sedan 1993. Bland hans böcker kan nämnas The Power of the Machine (2001) och Global Ecology and Unequal Exchange (2011) samt antologierna The World System and the Earth System (2006), Rethinking Environmental History (2007) och Ecology and Power (2012).

Föreläsare: Alf Hornborg, professor är antropolog professor i humanekologi vid Lunds universitet. Håkan Thörn ordförande

Femininiteter och femme

Tid: 2014-11-20 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarieserie

Femininiteter och femme utifrån Ulrika Dahls arbete. Cathrin Wasshede inleder. Underlag meddelas senare. Seminariet är en brownbag, det vill säga vi träffas och diskuterar över medhavd lunch.

I objektivitetens sken/In the Light of Objectivity

Tid: 2014-11-21 kl 14:15

Evenemangstyp: Seminarieserie

The Sociology of emotions seminar at the University of Gothenburg (Emogu) with Criminology

Föreläsare: Moa Bladini Department of Law, Gothenburg University

Sida 3 av 9

Ytterligare kalenderhändelser

För information om ytterligare kalenderhändelser längre fram i tiden hänvisas till vår Kalender (i vänsterkolumnen).